dissabte, 29 de gener del 2011

Dia de la PAU















DIA DE LA PAU


Enguany el dia de la pau a la nostra escola ha tingut un caràcter més solidari amb el desfavorits, hem volgut aprofitar el lema "Menja sà i trobat bé", donant-li una versant més solidària, i lo hem econseguit entre tots.
Al llarg de la setmana hem treballat com es la vida dels xiquets/es als campaments de refugiats al desert de Tinduf en Argelia.
Hem fet diverses activitats a tots els cicles, visionats de diapositives i curtmetratge, exposició, etc.
També hem comptat amb la presencia de Salvador Pallarés, President de La Associació d'Ajuda al Poble Sahrauí de la Safor, que va fer una xerreda per al tercer cicle, que va apropar als alumnes a la vida als campaments.

Però els actes més emotius van tindre lloc el divendres 28 ; de matí es va realitzar un esmorzar solidari amb la col·laboració de l'AMPA, els xiquets van portar un euro que van canviar per un entrepá d'oli i sal, i una taronja, mijançant aquesta activitat es van aconsegui 575 euros, que seran destinats a la dotació de l'hospital que la Associació ha construït als campaments de refugiats

Per la vesprada va tindre lloc l'acte de cloenda al pati de l'escola amb la presencia del pares i mares, els alumnes/@s van formar el símbol de la pau al pati, començant l'acte amb l'entrega de la recaptació de l'esmorzar al President de la Associació d'Ajuda al Poble Sahrauí ,Salvador Pallarés, que va agraïr l'implicació de tota la comunitat educativa.




Desprès els xiquets/es van llegir uns xicotets textes amb frases relacionades amb la cançó que enguany hem triat per el dia de la pau, desplegant a la vegada la lletra de la cançó desde el sostre de la pasarel·la del pati , i per finalitzar vam cantar tots la cançó " Si tingués la màgia d'un mag"
Gràcies a tots per la vostra implicació i per fer una miqueta millor la vida als campaments de refugiats.

Salva Gómez








2 comentaris:

Rosana P. ha dit...

M'ha agradat molt com hem celebrat aquest curs el dia de la Pau. Els xiquets també estaven molt contents durant la celebració de l'acte i molt sensibilitzats amb el problema del poble sahraui.

Rosana ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que has dit. A més a més molts pares han participat i l'esmorzar va transcórrer com esperàvem. Gràcies.