dimecres, 20 d’abril del 2011

Segon dia de la SETMANA CULTURAL: BIBLIOTECA


Ahir dimarts, segon dia de setmana cultural, els alumn@s de Primer de Primària començaren el dia visitant la nostra BIBLIOTECA DE BARRI, la de Benipeixcar.

Acabada d'inagurar,  la nova biblioteca és una passada!  
Tot tan ben distribuit, amb tant d'espai, amb els llibres en expositors que criden a voler-te'ls endur a casa tots.
Allí, Marisol, una de les bibliotecàries,  ens va explicar molt bé, com utilitzar el carnet de lector, que quasi tots ja coneixem perque en tenim un, i ens va deleitar amb uns llibres de contes espectaculars i plens de fabuloses històries.
GRÀCIES MARISOL
GRÀCIES també a tots els responsables de les biblioteques de Gandia, que tan bé ens atenen sempre!

El nostre objectiu  era que els nostres alumn@s, es familiaritzen més  i més,  amb els llibres i que aprenguen a utilitzar eixe esplèndit recurs que són les biblioteques, que tan bé funcionen a la nostra ciutat, I el nostre objectiu  va estar de sobra acomplit.

A l'arribar a classe el tema de conversa comú entre els xiquets-es  era: Quan havien d'anar amb la seua família per poder llegir els llibres que els havien encisa't des de les prestageries. Jo n'agafaré dos, jo tres, jo........!







5 comentaris:

MARGA ha dit...

ME PARECE MUY IMPORTANTE QUE LOS NIÑOS TENGAN EL HABITO DE IR A LAS BIBLIOTECAS Y QUE EL CONTACTO CON LOS LIBROS LO TENGAN YA DESDE BIEN PEQUEÑOS TAMBIEN ES IMPORTANTE QUE NOS VEAN A NOSOTROS LOS PADRES INTEREZADOS POR LA LECTURA Y EN GENERAL POR INSTRUIRNOS TAMBIEN PUES EL EJEMPLO ES IMPORTANTISIMO.
MUCHAS FELICIDADES A TODOS LOS PROFERSORES DE NUESTROS NIÑOS POR SU TIEMPO E INTERES.

pura ha dit...

Que atents us veig escoltant a Marisol, segur que us ha entrat molta gana de llegir contes i imaginar-vos que sou els protagonistes.

Pau Segura 1r A ha dit...

M´agradat la visita a la biblioteca de Benipeixcar. Está molt xula i els contes son xulos.

Sonia Marti 1r B ha dit...

Va estar molt be la visita a la biblioteca de Benipeixcar.
La meua germana i jo llegim molts contes de les biblioteques.

Rosana ha dit...

Què presentació de fotos més bonica.
Laia va ajudar a Marisol a presentar alguns contes, com la seua mamà treballa en una biblioteca,estarà orgullosa.Les mestres no vam poder resistir la temptació i ens vam endur un llibre per llegir-lo en les vacances.